Velkommen til Public Access

Nu åbner vi dørene for offentlig adgang til videnskabelig podcast-produktion. Her finder du borgere og organisationer som vil bidrage til vores ambition om oplysning og øget refleksion.

I første ombæring kan du høre to podcasts fra foreningen Center for Politisk Tænkning. Det er en organisation, der forsøger at udbrede politisk tænkning i den offentlige samtale. CPT har bidraget med to meget interessante anmeldelser af bøgerne “Den Skjulte Sandhed” og “Det Populistiske Manifest”.

Refleksionstids Public Access er en platform hvor alle med interesse for at lave podcasts med fokus for refleksion og fordybelse, kan få hjælp med udgivelse, redigering mm.

Har du lyst til at gå igang med en serie, eller har du blot en god idé til en enkeltstående podcast, men ikke tid/ressourcer til at få det sat i verden, så er Reflekionstids Public Access måske noget for dig!

Vi kan hjælpe med sparring, redigering og måske endda optagelser. Vi kan desuden sørge for at dine podcasts kan findes på Apple Podcasts, Spotify, SoundCloud osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 2 =